Кои сме ние?

Оберон- Х ООД е една от първите български компании, занимаващи се с изкупуване, пакетиране и търговия на зърнени храни и мед. И тъй като храната е не само нашият бизнес, но и наша страст, продължихме с развиването на нашето портфолио, добавяйки към него продукти, които отговарят на вашето търсене за разнообразни и качествени храни.

Внос и износ
Търговия на едро
Изкупуване и преработка на селскостопанска продукция
Транспортни и битови услуги в страната и чужбина
Нашата мисия е до вашата трапеза да достигат чисти и качествени продукти, които носят аромата и вкуса на традицията, но с поглед в съвременните тенденции в кулинарията.

Какво предлагаме?

Към продуктите се отнасяме със специална грижа през всички фази на производствения процес.

Осигуряването на висококачествени суровини от избрани производители е наш приоритет. В годините пътувахме много, опитвахме много и като резултат изградихме трайни отношения с надеждни производители от райони от цял свят и България, в които качеството на суровините е доказано най-доброто.

Инвестирахме много в  изграждането на модерни складови помещения, защото, знаем че те са предпоставка за спазването на изключително строги хигиенно-санитарни условия. Суровините се съхраняват при оптимални условия за запазване на най-добри вкусови качества до пакетирането и употребата им. Линията за пакетиране на продуктите е в съответствие с най-съвременните тенденции. Методът на опаковане и висококачествените материали са гаранция за дълготрайност, качествено съхранение и употреба.

Разполагаме с широка и добре организирана дистрибуторска мрежа, която динамично се разширява благодарение на работа с нашите партньори. В основата на добрите партньорски отношения поставяме доверието и честните и добри търговски практики.

Сертификати

Доставка по часовник

Днес времето е един от най-ценните ресурси. Знаем че нашите клиенти работят с много добре организирани графици. Ето защо приемаме, че времето за доставка е изключително важно за успех на компанията ни. Водени от стремежа нашите партньори да получат своите  заявки навреме, изградихме и транспортна дивизия, извършваща превози в страна и чужбина.